Oh prachtig zeg… een heuse MG td !!

wonderboy010

Vandaag rijden mijn vriend Gerard Huissen de reclamefotograaf en ik over de Appeldijk over het Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Wij zijn op weg naar de Stapelbakker om daar een hete chocolademelk te gaan drinken. Wij zijn ietwat teleurgesteld door het alsmaar net niet vinden van mooie najaars plaatjes, leuke kiekjes. En om te zeggen “Nou dat is het wel”, nee die fraaie plaatjes zijn aan ons oog voorbij gegaan”. Als je stevig zoekt wil het wel eens niet lukken. Dat is nu het geval.
Ja, ja dat is waar, we hebben onderweg het nodige bijgepraat.
Dus wij rijden over de dijk langs de Linge en net bij de bocht zien wij; “Oh jeeh kijk nou eens”. Zo maar langs de weg. “Kom op . . stoppen en er even uit, meteen fotootjes knallen”.
De bolide is Racing Green met beige linnendak en Gérard heeft enkel zwart-wit rolletjes meegenomen. Dat is zijn hobby en daar gaat hij voor, nou vooruit dan maar.
Net als wij ons afvragen waar de bestuurder is zien wij beneden aan de dijk 2 vlotgeklede jonge vrouwen onder de bomen naar walnoten zoeken. Zij hebben grote pret en zijn accoord dat wij plaatjes hebben geschoten. Wij met een knipoog… “als je het leuk vindt sturen wel een paar afdrukken op”. “Nee hoor, welbedankt maar dat hoeft niet”. Het was een leuke middag en zoals gezegd, “gewoon even blijven zoeken”.